connect($host, $name, $pass, $db); $c='SELECT * FROM carti'; $query=$obj->query($c); $ceva=$obj->fetchRow($query); while($altceva=$obj->fetchArray($query)){ print_r($altcevaa); } $ceva=$obj->fetchNum($query); echo $ceva; */ ?>'Nume:', '2'=>'Telefon:', '3'=>'Email:', '4'=>'Trimite', '5'=>'Mesaj:', '6'=>'Mesajul dumneavoastra a fost trimis. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.', '7'=>'Continuare', '7777'=>'Cuvantul cautat nu a fost gasit.', '8888'=>'Inscriere newsletter:', '9999'=>'Email:', '88888'=>'Emailul a fost adaugat. De acum, veti primi newsletterele noastre.', '99999'=>'Aceasta adresa exista deja in baza de date.', '1010'=>'Aceasta nu este o adresa de email!', '1111'=>'Aceasta adresa nu exista in baza noastra de date!', '1212'=>'Ati fost dezabonat/a de la newsletter-ul nostru.', '1313'=>'Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.', ); $this->assign('langi', $langi); ?> proiecte de viitor

Finalizarea construcţiei brutăriei

Donează un metru cub de cărămidă


Copiii cresc şi în curând vor avea nevoie de un loc de muncă. O firmă din Olanda ne-a ajutat pentru a începe construcţia unei brutării, însă fondurile primite nu au fost suficiente pentru întreaga construcţie. Am consolidat clădirea, am refăcut acoperişul şi acum construim zidurile interioare. Doar jumătate din ele s-au putut completa fiindcă... nu mai avem cărămidă.

 Mai avem nevoie de aproximativ 6000 de euro pentru a cumpăra toată cărămida necesară.Dacă cineva are sau vrea să cumpere un metru cub de cărămidă pentru noi, oriunde ar fi în ţară, putem merge să-l ridicăm. Mai avem nevoie de 35 metri cubi de cărămidă de 15 cm lăţime şi 52 metri cubi de cărămidă de 30 cm grosime. Avem deja gresie şi faianţă suficientă pentru interior, avem şi adezivul pentru ea, am primit şi maşini de brutărie de la o fabrică de pâine din Olanda. Mulţumim lui Dumnezeu pentru toate. Dar, pentru a putea începe să lucrăm, trebuie să finalizăm construcţia care trebuie să îndeplinescă anumite condiţii, având în vedere că aici va funcţiona o fabrică de pâine.

 Vom avea şi două echipe de voluntari care ne vor ajuta la construit: una din SUA, în iunie şi una din Olanda, în august, însă până în iunie trebuie să facem rost de cărămid. Mulţumim în numele copiilor, tuturor celor care ne vor ajuta.