connect($host, $name, $pass, $db); $c='SELECT * FROM carti'; $query=$obj->query($c); $ceva=$obj->fetchRow($query); while($altceva=$obj->fetchArray($query)){ print_r($altcevaa); } $ceva=$obj->fetchNum($query); echo $ceva; */ ?>'Nume:', '2'=>'Telefon:', '3'=>'Email:', '4'=>'Trimite', '5'=>'Mesaj:', '6'=>'Mesajul dumneavoastra a fost trimis. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.', '7'=>'Continuare', '7777'=>'Cuvantul cautat nu a fost gasit.', '8888'=>'Inscriere newsletter:', '9999'=>'Email:', '88888'=>'Emailul a fost adaugat. De acum, veti primi newsletterele noastre.', '99999'=>'Aceasta adresa exista deja in baza de date.', '1010'=>'Aceasta nu este o adresa de email!', '1111'=>'Aceasta adresa nu exista in baza noastra de date!', '1212'=>'Ati fost dezabonat/a de la newsletter-ul nostru.', '1313'=>'Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.', ); $this->assign('langi', $langi); ?>

evenimente

Sărbătoarea ”ICC la 20 de ani” va incepe la ora 13.00. 

Anul acesta Asociația Umanitară ”Iubire și Cămin pentru Copii” împlinește 20 de ani de când a fost înființată. Recunoscători lui Dumnezeu pentru protecția Sa din toți acești ani, dorim să sărbătorim acest eveniment împreună cu dumneavoastră, toți cei care ne-ați fost aproape până acum și toți cei care ne veți fi aproape de aici înainte.

 

Astfel, vă invităm să luați parte la evenimentul ”ICC la 20 de ani” care va avea loc pe 16 Octombrie 2011 în localitatea Odobești, județul  Dâmbovița (la 50 de km de București) la Centrul de Plasament ICC. 

 

Copiii sunt nerăbdători să primească oaspeți și pregătesc încă de pe acum un program cu totul deosebit.

Invitația se adresează oricărei persoane care iubește copiii în general și care dorește să-i cunoască personal pe copiii ICC. Puteți veni de drag sau doar de curiozitate, oricum ar fi veți fi bine primiți.

Din program: Bun Venit! din partea organizatorilor, cântece si poezii interpretate de copiii ICC, vizita într-una din Casele Sociale (ocazie în care veți vedea cu ochii dumneavoastră unde dorm, ce mânâncă și cum trăiesc copiii ICC), vizită la Brutăria ICC, discuții personale cu cei din echipa ICC (ocazie în care îi puteți întreba față în față tot ce doriți să știți despre ICC), multe surprize și o gustare pregtătită de ICC. Dacă vremea ne este favorabilă, evenimentul va avea loc în aer liber!

Vă așteptăm cu mult drag!

 

Vă puteți înscrie la acest eveniment prin e-mail la adresa: loredana.diaconu@omedia.ro sau telefonic la unul din numerele: 0742.926.126 (orange) sau 0765.473.364 (cosmote). Puteți de asemenea trimite și sms la unul din numerele de telefon de mai sus cu textul ”INSCRIERE EVENIMENT ICC”. Vă rugăm să menționați numele și orașul din care veniți! Vă mulțumim!