connect($host, $name, $pass, $db); $c='SELECT * FROM carti'; $query=$obj->query($c); $ceva=$obj->fetchRow($query); while($altceva=$obj->fetchArray($query)){ print_r($altcevaa); } $ceva=$obj->fetchNum($query); echo $ceva; */ ?>'Nume:', '2'=>'Telefon:', '3'=>'Email:', '4'=>'Trimite', '5'=>'Mesaj:', '6'=>'Mesajul dumneavoastra a fost trimis. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.', '7'=>'Continuare', '7777'=>'Cuvantul cautat nu a fost gasit.', '8888'=>'Inscriere newsletter:', '9999'=>'Email:', '88888'=>'Emailul a fost adaugat. De acum, veti primi newsletterele noastre.', '99999'=>'Aceasta adresa exista deja in baza de date.', '1010'=>'Aceasta nu este o adresa de email!', '1111'=>'Aceasta adresa nu exista in baza noastra de date!', '1212'=>'Ati fost dezabonat/a de la newsletter-ul nostru.', '1313'=>'Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.', ); $this->assign('langi', $langi); ?>

charity

Donează minim 5 lei și primești, la alegere, un obiect realizat manual de copiii ICC!

Copiii pot realiza semne de carte, tablouri din carton, felicitări, cutiuțe diverse, toate personalizate special pentru dumneavoastră, dacă doriți! 

Fondurile strânse din vânzarea acestor obiecte vor contribui la realizarea proiectelor ICC România, despre care găsiți informații pe acest site!

Comenzi la telefon  0245/72.12.35 sau prin e-mail la adresa: iccromania@yahoo.com