connect($host, $name, $pass, $db); $c='SELECT * FROM carti'; $query=$obj->query($c); $ceva=$obj->fetchRow($query); while($altceva=$obj->fetchArray($query)){ print_r($altcevaa); } $ceva=$obj->fetchNum($query); echo $ceva; */ ?>'Nume:', '2'=>'Telefon:', '3'=>'Email:', '4'=>'Trimite', '5'=>'Mesaj:', '6'=>'Mesajul dumneavoastra a fost trimis. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.', '7'=>'Continuare', '7777'=>'Cuvantul cautat nu a fost gasit.', '8888'=>'Inscriere newsletter:', '9999'=>'Email:', '88888'=>'Emailul a fost adaugat. De acum, veti primi newsletterele noastre.', '99999'=>'Aceasta adresa exista deja in baza de date.', '1010'=>'Aceasta nu este o adresa de email!', '1111'=>'Aceasta adresa nu exista in baza noastra de date!', '1212'=>'Ati fost dezabonat/a de la newsletter-ul nostru.', '1313'=>'Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.', ); $this->assign('langi', $langi); ?>

anunțuri

29 iulie 2011 

 

Pe 16 octombrie 2011 în cadrul Centrului de Plasament ICC din localitatea Odobesti, jud. Dâmbovița (la 5o de km de București) va avea loc evenimentul ”ICC la 20 de ani”. Pentru detalii, accesați secțiunea EVENIMENTE. Vă mulțumim!

 

8 Iulie 2011 - Dorință de copil 

 

Sosirea vacanței de vară este dorința oricărui copil încă de la începutul anului școlar și știm cu toții cât de bine se pregătesc și ce planuri își fac pentru această perioadă. E numai normal să fie așa! Cu toții am fost copii, cu toții am așteptat cu nerăbdare vacanța mare!
Copiii protejați în cadrul Asociației Umanitare "ICC România" sunt și ei în vacanță. Și în sufletele lor s-au născut în timpul anului școlar dorințe pentru această vară; planuri însă nu și-au putut face prea multe, lesne de înțeles de ce ... .
Dorința lor este să meargă într-o Tabără de Exploratori. Dorința noastră este să le oferim această șansă! Astfel, am analizat toate posibilitățile, am identificat chiar și tabăra, dar am calculat și costurile. Concluzia: nu putem acoperi decât o parte din cheltuielile taberei, ceea ce ar însemna ca unii copii să meargă în tabără, iar alții nu.
Persoanelor interesate să ne ajute în demersul nostru le comunicăm faptul că tabăra se va desfășura în luna august, iar prețul este de 250 de lei/copil. De asemenea, copiii nu au echipament adecvat pentru munte, în special încălțăminte. Dacă aveti acasă o pereche în plus de teniși (chiar și puțin purtați) de care nu vă mai folosiți, vă rugăm să ne contactați. Pentru un copil ICC ar putea fi de mare folos!
Împreună putem oferi acestor copii o vacanță de neuitat!
Încrezători că Dumnezeu ne va arăta și de această dată marea Sa dragoste manifestată prin oameni cu inimi de copii, vă mulțumim pentru lecturarea acestui anunț!

PR Officer
Loredana Diaconu

30 iunie 2011 - Avem copii premianți 

 

Sunt frumoși, respectuoși, ascultători și PREMIANȚI! Este vorba de copiii protejați în cadrul Asociației Umanitare "Iubire și Cămin pentru Copii", care au avut rezultate foarte bune în anul școlar care a trecut. ICC România s-a bucurat împreună cu ei și împarte acum această bucurie și cu dumneavoastră. Rezultatele copiilor au încununat eforturile tuturor celor implicați în educația lor.
De asemenea, o altă bucurie, cel puțin la fel de mare ca cea adusă de copiii din clasele I - VIII ne-au oferit-o trei tineri admiși la Liceul Teologic "Ștefan Demetrescu". Sunt primii noștri liceeni! Vă mulțumim tuturor celor care ați crezut și ați investit în dezvoltarea copiilor protejați de ICC România. Avem în continuare nevoie de dumneavoastră.
Persoanele care doresc să afle mai multe informații despre rezultatele la învățătură ale copiilor noștri și pot să ne ajute să-i suținem financiar pe cei trei tineri liceeni, ne pot contacta prin e-mail la adresa iccromania@yahoo.com sau telefonic la numărul 0742.926.126.
Vă mulțumim tuturor!

PR Officer

Loredana Diaconu 

5 mai 2011 - Iubire și Cămin pentru toți Copiii

 

"Copilul nu datorează părintelui viața, ci creșterea", spunea marele nostru savant N. Iorga. Din păcate însă, nu toți copiii se pot bucura de grija iubitoare a părinților. Mulți, prea mulți sunt fie orfani, fie abandonați, fie nu au casă, fie provin din familii aflate în mari dificultăți.
Și ei trebuie să crească! Și cresc! ICC România există pentru a ajuta acești copii să crească frumos, onorându-L pe Cel care le-a dat viață, Cel pe care ei Îl numesc, pe drept, TATĂ!
Citiți aceste rânduri acum pentru că avem nevoie să ne fiți aproape, avem nevoie de mâinile dumneavoastră întinse, pentru a oferi în continuare cea mai bună îngrijire posibilă acestor copii. Săptămâna aceasta, dacă doriți, puteți direcționa 2% din impozitul dumneavoastră pe venit către Asociația Iubire și Cămin pentru Copii. Dacă ați făcut-o deja, vă mulțumim!
Procedura de direcționare a 2% din impozit către Asociația Iubire și Cămin pentru Copii este următoarea:
1. Dacă în anul 2010 ați avut venituri doar din salariu, atunci descărcați de aici formularul 230 "Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual".
a. La capitolul I al formularului, completați cu majuscule datele dumneavoastră personale.
b. La capitolul II, punctul 1, nu este necesar să completați, organele fiscale calculând și virând suma admisă.
c. La capitolul II, punctul 2, completați datele Asociației "Iubire și Cămin pentru Copii", pe care le aveți mai jos.
2. Dacă în anul 2010 ați avut venituri (și) din alte surse (ex. activități independente), atunci descărcați de aici formularul 200 "Declarație privind veniturile realizate din România".
a. După completarea datelor personale și a celorlalte obligații legale ce vă revin, la capitolul III al formularului, completați cu majuscule datele Asociației "Iubire și Cămin pentru Copii", adică:
Denumire entitate non-profit: ASOCIAȚIA UMANITARĂ IUBIRE ȘI CĂMIN PENTRU COPII
Cod de identificare fiscal: 4382400
Cont bancar IBAN: RO04RNCB0286002457360001, BCR Tunari
3. Formularul completat trebuie depus sau trimis prin poștă la registratura Administrației Finanțelor Publice de care aparțineți.
4. Data limită de depunere: 15 Mai 2011.
5. Alte informații de care s-ar putea să aveți nevoie:
a. Adresele sediilor teritoriale ale organelor fiscale le găsiți aici (pentru București) sau aici (pentru celelalte orașe ale țării)
b. Site-ul 2%: www.doilasuta.ro
c. Site-ul nostru: www.iccromania.ro
Va mulțumim! 

PR Officer

Loredana Diaconu